Friday, December 31, 2010

Happy New Year



Selamat Tahun Baru 2011...

Happy New Year 2011..


あけましておめでとうございます2011..


새해 복 많이 2011..


Bonne année 2011..


2011年新年快樂..


thanks to google translator for the translation..


p/s kalu salah aku peduli apa..ehehehe

Top Ten Song for 2010

Assalamualaikum and Hi

Today im gonna list all my top ten list for 2010...

Top Ten Song that rocks my ear for 2010..Lagu2 nie xsmstinya yang dikeluarkan pada tahun 2010...lagu nie dipilih berdasarkan instinct aku..so sape xpuas hati sila report kat mana2 pihak yang berkenaan..

10. Hoot by Girls Generation

haha..sngaja letak gambar xclear..
Lagu Hoot by Snsd nie memang best..alasan sbb SNSD aka Girls Generation yang nanyi..haha..I can tell that this is the biggest reason. Everyone especially boys after watch the Music Video will definitely watch it again..U guys know why after u watch the video..hehehe..Anyway cant wait for them to make concert in Malaysia .

9. Drowning by BackstreetBoys


miss u guys so much(freaking gay i am)      
Budak jalan belakang nie feymes gak stu masa dulu..aku rasa skrang pun ramai lagi yang masih die hard fan dorang. About the song drowning nie memang best lah...especially lyric die.anyway lagu nie bukan pasal orng lemas ke ape ek..just lemas dalam percintaan..uihhh....hahaha...biar betul aku tulis nie..g lah layan music video lgu nie..

8. Rimas by Fabulous Cat

no comment
Lagu nie aku minat sangat sbb aku best..waktu dngar cam best je...aku kalu lagu xbest aku xdengar..lyric die pun seronok..seriusly aku xbrapa dngar lagu local sbb bukan xbest just aku xmnat sangat dengar...Music Video die seyes xbest..tapi algu die no 8 di hatiku tahun nie..Good Job Kucing 2 yang fabulus...

7. Happy Birthday to You by Anonymous 

selamat hari jadi
Lagu nie pun top gak tahun nie..sbb everytime kawan aku birthday msti aku bagi die lagu nie...xleh nafikan lagu nie antara yang paling feymes kat Dunia..hehehee....Music Video..leh bagi sapa2 yang nak birthday hari nie ke esok ke bile2 lah...

6. Bonamama by Super Juniors

SUJU
Suju...memang xleh nafikan lagu diorng memang best..haha..seyes sbb lagu aku minat bukan sbb aku gay n minat kat muke2 plastik nie..Lagu bonamama entah apa maksud bonamama nie pun aku malas nak google...haha..ok this is the Music Video..

5. Nothing on You by B.o.B feat Bruno Mars


Aku start suke lagu waktu lagu nie start main kat Era.Fm...tapi sebelum nie aku meang xthu name lagu nie..skrng baru tahu..nie kelemahan aku lah..dngar lagu pastu xtahu nama lagu tue..xpe..yang penting aku layan je..lagu nie memg BEST....Music Video yng boleh anda layan..kalu nak lah...

4. Billie Jean by Michael Jackson
miss u mJ.
Lagu nie boleh dikatakan antara lgu terbaik spanjang zaman..so no 4 kat hati aku oklah tu..hehhe..bukan senang tau nak tawan hati ku...malas nak komen panjang2 tok lagu nie nanti kalu salah komen ada orng marah lak..Music Video ini diambik masa konsert ..one of the best version of billie jean...

3. Run Devil Run by SNSD

quite clear rather than the 1st pic..my girls..hehe
ok..one more snsd song..ahaha...xdapat dinafikan..video clip dirong  yang nie best.hehehe..sangat best..walaupun aku xpaham diorng cakap apa..tapi dari tarian diaorng aku dah jatuh cinta di timpa escalator ngan SNSD ni..Enjoy the Music Video!!!

2. Mirotic by DBSK

Korean lagi
ok..fine..kalu nak gtau aku nie gay ke..or Korean face loving sucker ke xkisah dah..sbb lagu memang best..especially melody diorng..tapi aku gtau awal DBSK nie lagu nie je best yang lain cam rubbish ckit. lagu nie memang rancak so memang best...dgr lagu nie first kat Era gak..hehehe..layan lah Music VIdeo dorng..

1. Negaraku by Semua Rakyat Malaysia


Negaraku adalah lagu paling menawan hati ku tahun nie.. waktu malaysia menang AFF cup, smua orng ramai2 menyanyi lagu nie..seronok tgok ramai2 menyanyi lagu nie..dapat satukan hati smua orng..hehe...memang seronok lah lagu nie..TerbaIK sekali...Music VIdeo Negaraku
LOVe Malaysia...

k tulah 10 lgu yang mengegarkan bagi tahun 2010..xde kena mengena yang hidup atau yang mati k...Happy New Year Guys...

1st We are the Champion

Assalamualaikum
Dah berhabuk kot otak aku nie..dah lama x blogging than nie nak start balik..maybe skarng ni boring sangat kot. Tu ambik keputusan nak blog balik..atleast boleh guna masa sebaik mungkin..

Tapi terfikir gak nak tulis apa kat blog nie..Di sebabkan nie 1st post aku and at the same time Malaysia menang AFF Suzuki Cup..so aku dedicate post ni untuk Harimau Malaya..MALAYSIA BOLEH!!!


You Guys Made us Proud

okey..maybe that my first post for today...