Sunday, January 2, 2011

Produk-Produk Pasca AFF Suzuki

Selepas kemenangan tim Harimau Malaya beberapa syarikat mengambik pendekatan untuk menukar jenama produk-produk mereka.

1.Malayan Tiger Balm


Wakil Syarikat: Kami merasakan dengan perubahan pada nama jenama kami akan lebih membantu syarikat dalam mendapatkan keutungan lebih pada tahun 2011. Produk kami juga akan digunakan oleh skuad Harimau Malaysia..eh salah2..Harimau Malaya bermula tahun ini.

2. Kuat Harimau Malaya

Wakil Syarikat: Memandangkan kami adalah penaja bagi perkhidmatan mencuci jersi-jersi pasukan Harimau Malaya, kami merasakan lebih molek bagi kami untuk untuk menambah perkataan Malaya di jenama kami. Kami berharap ini akan dapat merealisasikan kempen 1 Malaysia. Hidup Safee dan Khairul Fahmi..Muah2..call me Sygs..

3. Malayan Tiger Biskuat

Wakil Syarikat: Memandangkan skuad Harimau Malaya telah menjadi siulan dan bualan rakyat-rakyat jelata Malaysia, kami pun mengambil keputusan untuk meletakkan perkataan Malayan di hadapan Tiger Biskuat. Selepas perbincangan panjang dengan K. Rajagopal, kami pun bersetuju untuk menaja Skuad Harimau Malaya. Lambang syarikat kami akan ada di stocking pemain-pemain Malaysia. 

EDISI TERHAD MALAYAN TIGER BISKUAT (SAFEE SALI DAN KHAIRUL FAHMI EDITION)
limited editon of safee sali
APEK VERSION
Suddenly ada orang mengaku yang die adalah..jeng..jeng..jeng


Disebabkan terpegun dengar permainan bola skuad Harimau Malaya ,Tiger Woods pun tukar nama kepada Malayan Tiger Woods. Dengar die nak mintak kerakyatan Malaysia..cayalah Tiger..

OK..stop Merapu..Bye2...

2 comments:

  1. HAHA!!sik terpike langsung kmk ada wujud barang kedak tok koh!!haha.. :D

    ReplyDelete
  2. haha...kmk pun...tba2 jak mek molah tek..dah lah makei paint jak..haha..photoshop xda..hahaha

    ReplyDelete