Thursday, June 9, 2011

Im Back

Hey Guys..


 Dah lama dah tak post kat blog. Tak tahu kenapa? Nak cakap busy tak jugak, banyak je mase.InsyaAllah start from today i'll try to post as often as I can. 






 Maybe ramai yang tak tahu or ada yang dah tahu I sekarang kat Jepun sambung belajar. Dah dekat nak dua bulan kat sini dan insyaAllah ada 46bulan lagi.. Lama tue. Sebenarnya banyak je benda yang nak di update di blog(benda-benda yang pelik berlaku kat sini). But for today maybe this will be enough. More like an announcement that im back into the blogging world. So stay tune guys..

2 comments:

  1. Hohoho lama juga lgi 46 bulan.. Nk countdown jgak lah hahah

    ReplyDelete
  2. I'm back la sangat..dah berapa bulan x update lg ni.

    ReplyDelete